"Jeg hedder Helle Christine Egholm, og jeg står bag
HUMAN COMPANY Coaching & Leadership"

Jeg har erfaring som konsulent siden 2008.

Hyr mig ind for en hel eller en halv dag! Hvis I søger for et egnet mødelokale, så vil jeg hjælpe jeres medarbejdere med den udfordring, medarbejderen medbringer på dagen. 

Vi laver en indbyrdes kontrakt til forløbet og aftaler en pris for eksempelvis  et 1/2 eller 1 år af gangen. 

Kørselspenge skal påregnes efter statens takster, med udgangspunkt fra enten Skive eller Oksbøl!

Det kan være leder coaching eller et par teamcoachinger alt efter jeres behov. Dette skal blot være aftalt på forhånd fra gang til gang.

Ring på 3027 3400 eller skriv til mig lige her!

Mit Curriculum Vitae


Helle Christine Egholm
Olgavej 53
7800 Skive
Tlf. 30 27 34 00
Født 1961

 Selvstændig siden 2008

Uddannelse

 • April 2010 Team Coaching International

 

 • Sept. 2009 - Maj 2011 ORSCC, Organisations Relations System Certificeret Coach, Center for Right Relationship, USA

 

 • Marts 2009 Certificeret Stress Coach v/ Forebyg Stress ApS, Bjarne Toftegård, Brønshøj

 

 • November 2008 Certificeret Teamcoach i Testværktøjerne DI (Diverty Icebreaker), TPI og TeamReflector 
  v/ Grow2, Ryomgård og Human Factors AS, Norge

 

 • Aug. 2007 - maj 2008  Certificeret Grow2 coachuddannelse, Grow2, Skrænten 9, 8550 Ryomgård, Hold COU 072Å

 

 • Maj 2005 - feb. 2007 Supervisor uddannelse v/ Albatros, Vestergade 41, 8000 ÅrhusC, Hold 14

  

 • Jan. 1995 - dec. 1997 Ergoterapeutuddannelsen, på Holstebro Ergo- og Fysioterapeut-skole.Psykiatrisk praktik i 7 uger, på Børne- og ungdomspsykiatrisk afd. Søndersøparken. Viborg. Primærkommunal praktik i 10 uger, på Center Midt, Møllegården i Skive. Somatisk praktik i 4 uger, på Behandlingscentret Østerskoven, Hobro.

 

 • Juli 1979 - juni 1981
  Kontorassistentuddannelse
  Roslev-Huse A/S

 

 

 

Jeg hjælper såvel i offentlige institutioner og virksomheder som ekstern konsulent i Midtjylland og Sydjylland

 Jeg kommer til jer med udkørsel fra Skive og Oksbøl på hel- eller halvdagsbasis.

Jeg dækker byer som eksempelvis: Skive, Viborg, Herning, Holsterbro, Skjern, Ringkøbing, Nykøbing, Esbjerg og Varde.

Lederudvikling

Individuel lederudvikling i virksomheden eller online via Skype eller facetime.

Udføres af Organisations Relations Certificeret Coach Helle Christine Egholm

Hvis sessionerne afholdes hos jer er aftalerne minimum af 4 timers varighed.

 

Teamcoaching af lederteams eller medarbejdere

Teamcoaching på op til 6 medlemmer minimum 2 timers sessioner. 

Minimum 2 teams pr. aftale, da jeg kun laver aftaler på mimimum 4 timer pr. aftale i organisationerne.

Jeg køre ud til organisationer i Midt- og Sydjylland.

 

Referencer

 

Thomas, Sælger / Afdelingsleder:

”Da jeg mødte Helle, havde jeg det fysisk meget dårligt, blev hurtig sur og indebrændt.
Min hverdag har ændret sig meget efter mit stressforløb. Det gælder min personlige sundhed, samværet med familen, arbejdsdagene er blevet planlagt og er mere overskuelige. I sidste ende er det planlægning, prioritering og evnen til at sige fra, der virkelig har forandret min hverdag. Jeg lærte et nyt udtryk ”PYT” et simpelt, men kanon værktøj.
Jeg lærte at kigge indad, og finde ud af hvad der er vigtigst her i livet.
Helle er virkelig god til, at give gode og simple redskaber man kan bruge i hverdagen.
Helle’s evne som stesscoach er at få ”gravet helt ind under huden” hvor det gør ondt. Når man bliver ramt på følelserne, ser man det meste - fuldstændig klart. 
Jeg vil anbefale Helle til alle der går med stress-problemer, hun rammer en 100% både på det personlige og arbejdsrelaterede."

 

 

 

Gitte, Lærer 49 år:

"Da jeg mødte Helle første gang, var jeg stressramt, depressiv og næsten lammet. Jeg kunne ikke arbejde.
Helle brugte metoder som kickstartede mig både i mit arbejdsliv og mit personlige liv. 
Helle sagde fra starten, nu handler det om dig. Det har ingen sagt til mig før. 
Allerede efter første session gik jeg derfra med fornyet kraft og tro på, at jeg nok skulle rejse mig igen og blive fri for stress.
Jeg er nu helt afklaret og helt rolig. Ikke alt lykkes jeg i, men jeg har fået troen på, at jeg nok skal nå
derhen, hvor jeg gerne vil være, specielt i forhold til at passe på mig selv og ikke mindst, at kunne stå ved mig selv.
Jeg har lært, at jeg er ansvarlig for min egen lykke og at hvis jeg ikke passer på mig selv, så svigter jeg
mig selv, og hvem vil svigte sig selv. 
Jeg vil anbefale Helle til alle, der ligesom mig, har arbejdet alt for længe for at få det hele til at hænge sammen. 
Mennesker der er usikre på deres fremtidsdrømme. Helle er rigtig dygtig til at få én til at tænke på, hvad der virkelig betyder noget for én."
 

 

 

 

Mette, 40 år, lærer:

 "Inden jeg kontaktede Helle, var jeg meget presset – havde svært ved at få noget som helst til at hænge sammen. Jeg troede, jeg kunne det hele – først yde 200 % på arbejde og dernæst 200%, når jeg kom hjem. Jeg følte mig stresset, var irritabel, havde svært ved at sove, havde en negativ tilgang og tankegang om mange ting. Og alt i alt havde jeg en følelse af ikke at slå til, så derfor havde jeg det dårligt med mig selv og følte mig lidt som en fiasko.                                                                      Jeg er nu begyndt at tænke meget over, hvad jeg gerne vil med og i mit liv…… Jeg har fundet vigtigheden i at være nærværende, både privat og på arbejde…. Jeg passer meget på at være det, når jeg er sammen med dem, jeg holder af.  Jeg har allerede fået at vide af mine piger, at jeg virker meget gladere…. Så det hjælper åbenbart at sige PYT og lade rod være rod – og tage de små pauser med lidt meditation til mig selv…. Jeg falder selvfølgelig stadig i i forhold til at være andre steder i mine tanker…. Men Helle har hjulpet mig til at blive opmærksom på det…… 
Jeg har fået en masse gode redskaber – når noget er svært for mig, skal jeg bare lige rode lidt i min bevidsthed…. Som regel kan jeg finde svaret der på, hvad jeg skal gøre.                            Helle er sød, imødekommende og anerkendende. Men alligevel havde jeg meget respekt for Helle, når jeg skulle mødes med hende. Jeg gjorde mig selvfølgelig umage med mine opgaver for min egen skyld – men Helle fik mig til at tage mig selv og mine opgaver meget alvorligt."
 

 

 

 

HL fysioterapeut:

 "Mit stressniveau er væsentlig nedsat, og min mulighed for at kunne arbejde fuldtid ser væsentlig mere lys ud, end inden jeg startede hos Helle. Jeg har fået mere selvværd og selvtillid, hvilket har ført til flere sejre i forhold til sociale relationer og i forhold til arbejdet, hvor jeg tør at sige til/fra. Jeg har fået mere tid til at slappe af og nyde hverdagen. 
Det har været afgørende, at jeg har lært at sætte mig selv først, for derved passe på mig selv, da jeg derefter kan være nærværende. Helle udstråler en dejlig ro. Selvom der er en plan for forløbet giver Helle plads til at man kan tale om det der fylder, selvom det sommetider bliver en lang historie. Ved at der er en plan for forløbet, virker det som om “der er håb” og det gør forløbet overskueligt og dejligt at der lektier hjemme, Helle er god til at følge op på disse. Jeg har følt mig tryg ved sessionerne, der er en professionel tilgang, som gør man har lyst til at arbejde videre med tingene hjemme. 
Jeg vil anbefale Helle Egholms stresscoaching til alle der oplever sig stressede og har brug for hjælp samt brug for noget håndterbart. Og til de mennesker, der er blevet opmærksomme på signaler hos sig selv, der kan være optakt til stress/depression."


 

Camilla, 33 år: 

"Før jeg gik i gang med strescoaching følte jeg mig presset, fyldt med dårlig samvittighed, i underskud med energi, overvejende med fokus på det negative.
Nu har jeg fået mere indre ro, en større selvrespekt og øver mig i at sige fra tidligere end før.
Det der efter min mening er det særlige ved Helles måde at coache på er, Helles ro og tillid til at man kan flytte sig smitter.               Privat er jeg blevet et gladere menneske. Er nærmest blevet forelsket i livet, og siger ja til oplevelser og oplever at mennesker vælger mig til. 
Det der var afgørende for mig var, at det er helt i orden at jeg prioriterer mig selv højeste. 
Det er vigtigt at hele tiden mærke og lytte til mig selv."


 

Pædagog december 2012:

 "Jeg har fået et meget stort udbytte og jeg har lært mig selv bedre at kende, sådan jeg kan tage vare på mig selv fremover. Jeg fik sat ord på grunden til min stress. Helle har givet mig redskaber til fremadrettet brug og jeg har fået lært at sige PYT. Helle er lyttende, forstående, vedholdende og positiv person, der på en sød, venlig og vidende måde hjalp mig igennem stressen. Jeg synes det var dejligt, at Helle fortalte om, at hun selv havde været stresset. Det hjalp mig til at se lyset forude." 

 

 

 

Kvinde bankansat i Herning 10. juli 2012:

"Helle Egholm, er rigtig behagelig at snakke med. Helle har lært mig, at stå ved mine beslutninger. Jeg tør sige fra nu. Sætningerne, som jeg skal sige morgen og aften, har givet mig rigtig meget. Jeg er blevet mere opmærksom på stress signalerne. Helle har lært mig, at jeg er den vigtigste person i alt det her. Helle er behagelig at tale med, telefoncoaching kan godt lade sig gøre med succes, selvom det er benhårdt arbejde. Alt i alt er jeg kommet rigtig langt. Det tror jeg ikke jeg var kommet uden Helle. En af bøgerne, som jeg fik udleveret, fik en tur hen over græsplænen, den første dag jeg læste i den :-) Jeg tudede og var temmelig modløs. Man skal have viljen og en vis portion stædighed. I starten var jeg irriteret over alle de opgaver, sætninger og så videre, som jeg skulle i gang med. Jeg gjorde det, og man skal ville det. Helle sagde også til mig i starten, at det var mig der skulle arbejde, det fattede jeg ikke en brik af dengang. Det virker skisme.

 

 

 

Pædagog og leder:

 "Jeg har skiftet fokus, fra at være i alarmtilstand og forvente det værste, til at være afslappet, fokuseret og bevidst om at bruge min kræfter der, hvor det giver mening og udbytte. Kort sagt jeg er ikke længere stresset!" Forstander for socialpædagogisk behandlingshjem i Midtjylland

 

 

 

Holstebro Kommunes HR Afdeling 2015

 

 

 

59 år Sagsbehandler: 

”Coachsessionerne var meget positive og gav mig ro, til at kunne arbejde med mig selv i min stresssituation. De åbnede mine øjne for, hvad jeg selv kunne gøre for at bedre min situation.
For mig var det specielt godt at jeg fik nogle værktøjer, så jeg kunne få min nattesøvn tilbage. Det gav mig styrke til at kunne klare dagligdagen.Coachsessionerne har betydet, at jeg hver uge har fået opgaver at arbejde med, det har været godt for mig, at gøre noget selv og ikke bare vente på, at andre skulle ændre attitude. Det har været en positiv proces at blive guidet gennem forløbet, at blive vejledt til at se tingene mere klart.Det mest værdifulde for mig har været, at jeg har lært at takle situationerne på mit arbejde, og jeg har lært at ændre mine tankemønstre til noget positivt. Jeg lærte at slappe af, specielt var det godt at lytte til CD’en – Slap af.”

 

 


Referencebrev:
I have listened to Helle Egholm's coach session and she is a very focused and structured coach there meets ICF ethical guidelines and standards of the coach profession.   During her coaching sessions, Helle demonstrate that she follow the clients agenda with a deep respect and trust in the clients resources. Helle creates a safe supportive and light environment, where she demonstrate what an excellent active listener she is. 
Throgh powerful Question, direct communication and role-play Helle encourages the client to take action by helping the client to discover nem beliefs and ways af taking action - she really creates awareness, and learning for the client. 

Connie Friman
Direktør & Coach
Grow2

 

Referencebrev: 
I listened to Helle perform a coach session and she is a much focused, calm, matching and acknowledging coach who meets ICF ethical guidelines and standards of the coach profession.   During her coach session, Helle demonstrated that she followed the client's agenda and she is capable of underlining the important new perceptions and actions explored during the coach session. She is an excellent active listener who summarises and underlines what has been said to help the client to greater understanding of her behavior. Throgh powerful questioning and direct communication Helle creates awareness and learing to the client. The client walks away fully committed to the action plan.    

Merete Bach-Larsen    
ACC Certified Coach & Motivaion Factor Cert. Coach

Få tips og tricks til konflikthåndter og kommunikation - Tryk her>>